جراحی بینی و پریودی

آیا جراحی بینی حین عادت ماهیانه ممکن است؟

آیا جراحی بینی حین عادت ماهیانه ممکن است؟ پریود بودن در هنگام جراحی بینی یکی از دغدغه های اصلی خانم هایی است که تصمیم بر انجام جراحی دارند. بسیاری نگران این هستند که پریود شدن آن ها همزمان با جراحی ممکن است باعث ایجاد برخی مشکلات شود. ما در این مقاله به طور کامل به تمام سوالات و نکات کلیدی در خصوص همزمانی جراحی بینی و چرخه قاعدگی خواهیم پرداخت، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

آیا امکان انجام جراحی بینی همزمان با پریود وجود دارد؟

پریودی در هنگام جراحی بینی مانعی برای انجام این جراحی ندارد و در واقع انجام آن نیز امکان پذیر است ما باید حتما این مورد به بهترین جراح بینی اطلاع داده شود که برخی نکات مدنظر قرار گرفته شود. هر چند پریودی به خودی خود مانعی برای انجام عمل بینی نیست اما تغییرات فیزیولوژیکی و هورمونی در این دوران می‌تواند بر برخی جنبه های جراحی تاثیر بگذارد. به طور معمول زنان در دوران پریودی به دلیل نوسانات هورمونی، دچار تغییرات جسمی مثل درد، نفخ، حساس شدن سینه ها و تغییرات روحی مانند استرس و اضطراب هستند. اما از آنجایی که عموما علائم زنان در دوران پریودی یکسان نیست باید هر فرد شرایط خود را ملاک قرار داده و در این خصوص با بهترین جراح بینی در کرج مشورت ها و توصیه های لازم را دریافت کند.

درباره جراحی بینی و پریودی

چه افرادی در زمان قاعدگی نمی‌توانند عمل بینی انجام دهند؟

پریودی با علائم مختلف در افراد ظاهر می‌شود، به همین علت تاثیرات پریود هنگام عمل بینی، برای همه افراد یکسان نیست. در این بین برخی ممکن است شرایط آسان تری را تحمل کنند و برخی دیگر مجبور هستند دوران قاعدگی را با درد و مشکلات بیشتر پشت سر بگذارند. دو گروه از بانوان نباید اثرات پریود و عمل بینی را نادیده بگیرند و به عبارتی دیگر نباید پریودی و عمل بینی آنها با یکدیگر همزمان باشد. این دو گروه عبارتند از:

گروه اول خانم هایی هستند که به دلیل انقباضات شدید شکمی باید درد زیادی را تحمل کنند. این افراد در اصطلاح دچار اختلال دیسمنوره هستد. این دردناک بودن شکم می‌تواند قبل و بعد از جراحی با تجربه ناخوشایندی از پریود و عمل بینی همراه باشد.

گروه دوم خانم هایی هستند که دچار اختلال منوراژی می‌باشند. این اختلال به معنی خونریزی شدید در دوران پریودی است. البته همانطور که بیان کردیم رابطه مستقیمی بین پریود و عمل بینی وجود ندارد، اما چنین شرایطی می‌تواند وضعیت جسمی و فیزیکی فرد را قبل از جراحی و بعد از آن تحت تاثیر قرار دهد و بیمار مجبور باشد شرایط سخت تری را تحمل نماید.

پریود بعد از عمل بینی باعث ورم می‌شود؟

پریود بعد از عمل بینی، ممکن است باعث ورم بینی به علت تغییرات هورمونی و تورم عمومی در بدن رخ دهد. همانند بسیاری از تغییرات دیگر در بدن که ممکن است در دوران قاعدگی اتفاق بیافتد، این تورم می‌تواند با تغییرات در احساسات، تغییرات وزن و تورم مواجه شود. این تغییرات ممکن است تا حدودی به تورم بینی و اطراف آن منجر شوند. برخی از افراد ممکن است اختلالات در غده تیروئید داشته باشند که موجب افزایش دمای بدن و حبس بیشتر مایعات در بدن می‌شود. این اختلالات می‌توانند عواملی باشند که پریود بعد از عمل بینی در ورم بیشتر بینی نقش داشته باشند.

ارتباط بین جراحی بینی و پریودی

مراقبت های لازم هنگام همزمانی پریود و عمل بینی

اگر با وجود برنامه ریزی دقیق، به طور ناگهانی قبل از عمل بینی خود پریود شدید نگران نباشید. با رعایت یک سری موارد ساده می‌توانید عمل بینی خود را بدون مشکل خاصی انجام دهید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که با توجه به داروی بیهوشی استفاده شده ممکن است بعد از جراحی تاریخ قاعدگی و دوران پریود فرد تغییر کند و بازه زمانی دوران قاعدگی بعد از جراحی بینی در کرج با دوران قبل از جراحی متفاوت باشد. مراقبت های لازم هنگام همزمانی پریود و عمل بینی عبارتند از:

  • آرامش خود را حفظ کنید و پزشک خود را در جریان این موضوع قرار دهید.
  • در روزهای قاعدگی و پیش از جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون، آسپرین و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی خودداری نمایید. این مسئله از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا می‌تواند به خونریزی بیشتر در حین عمل و پس از آن منجر شود.
  • قبل از جراحی به میزان کافی آب بنوشید و بدن خود را هیدراته نگه دارید.
  • در روز عمل، پد و لباس زیر مناسب و استریل شده همراه داشته باشید و پزشک خود را در جریان همزمانی عمل با قاعدگی خود قرار دهید.
مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *